Opfokbedrijf voor ouderdieren

Modern opfokbedrijf waar kennis, kwaliteit en hygiëne centraal staan.

Opfokbedrijf voor ouderdieren

Modern opfokbedrijf waar kennis, kwaliteit en hygiëne centraal staan.

Over ons

Wij zijn Marlous en Niels Katier. Getrouwd en samen hebben wij twee kinderen, een dochter Pien (2016) en zoon Guus (2018).

Na het afronden van de MAS is Niels thuis ‘aan de slag’ gegaan. Mede doordat zijn vader een paar jaar daarvoor was overleden, lag voor hem die keuze voor de hand. Hij kreeg van zijn moeder, met wie hij op dat moment in een maatschap zat, alle vrijheid om te ondernemen. Dat heeft er toe geleid dat hij zijn eigen visie mocht en kon ontwikkelen. En daar is hij altijd nog dankbaar voor. In 2010 heeft Niels het bedrijf overgenomen en is daarna een vof aangegaan met Marlous.

Marlous komt uit De Lutte, waar ze opgroeide op een melkveebedrijf. Na de middelbare school heeft ze een secretaresse opleiding gevolgd, waarna ze administratief/commercieel werk heeft vervuld bij verschillende bedrijven. In 2013 heeft ze besloten om mee te werken in het bedrijf. De passie voor de agrarische sector en het buitenleven is bij haar terug te zien in haar enthousiasme voor de omgang met mensen en dieren.