Opfokbedrijf voor ouderdieren

Modern opfokbedrijf waar kennis, kwaliteit en hygiëne centraal staan.

Educatie & Vergaderen

‘Zie de kip’ is een educatieruimte waarin we laten zien wat we doen binnen Katier Pluimvee en de pluimveevleessector.

Consumenten worden steeds kritischer over voedsel. Dat mag! Om gezond te leven, wil je natuurlijk weten wat je eet. Door de toenemende belangstelling van burgers, toeristen, scholieren e.a. in het platteland hebben we deze speciale ruimte gemaakt.
Ook krijgen we vaak de vraag van vrienden en kennissen of zij eens een kijkje mogen nemen in de stal. Hoe leven de kippen nu eigenlijk? En waar houden jullie je dagelijks mee bezig? Helaas is om hygiënisch oogpunt niet mogelijk om onze stallen te betreden.

 

 

We hebben hiervoor een creatieve oplossing bedacht. Via live-beelden kun je rechtstreeks in de stal kijken en zien hoe de kippen en hanen in de stal leven. Aan de hand van een bedrijfsreportage laten we zien wat er zich afspeelt binnen een opfokperiode van 20 weken. Daarnaast laten we ook zien waar onze kippen naar toe gaan en hoe vleeskuikenhouderij eruit ziet. Van een vleeskuikenbedrijf hebben we een bedrijfsreportage, welke we kunnen laten zien. Ook hebben we promotie materiaal van de vleessector en een korte film van ‘Kip in Nederland’.

Ook kun je ons volgen via Facebook, de laatste ontwikkelingen op ons bedrijf zijn hier te zien.

Je kunt de ruimte ook huren als ‘vergaderruimte op locatie’.

 

Wil je langskomen om een indruk te krijgen wat er gebeurt in de opfok en in de pluimveevleessector?

Neem dan contact op.

Bel met Marlous

06 – 53 457 466

Of stuur een e-mail naar